Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op het gebruik van de website UitDeventer.nl (hierna “de website”). Door de website te bezoeken en te gebruiken, stemt u in met de voorwaarden en bepalingen zoals hieronder uiteengezet.

1. Algemeen

UitDeventer.nl streeft ernaar om accurate en up-to-date informatie te verstrekken, maar wij garanderen niet de volledigheid, juistheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de informatie op deze website.

2. Gebruik van informatie

De informatie op de website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Het gebruik van de verstrekte informatie is op eigen risico.

3. Wijzigingen

UitDeventer.nl behoudt zich het recht voor om de inhoud van de website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

4. Externe links

Deze website kan links bevatten naar externe websites. UitDeventer.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van deze externe websites.

5. Aansprakelijkheid

UitDeventer.nl is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade, verlies of letsel als gevolg van het gebruik van de website of de informatie die erop wordt verstrekt.

6. Intellectuele eigendom

Alle inhoud op de website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s en merken, is beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Het gebruik of de reproductie van deze inhoud zonder schriftelijke toestemming is verboden.

7. Privacy

UitDeventer.nl respecteert uw privacy en houdt zich aan toepasselijke privacywetgeving. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we persoonlijke gegevens verzamelen en gebruiken.

8. Toepasselijk recht

Op deze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing, en alle geschillen die voortvloeien uit of verband houden met het gebruik van de website vallen onder de exclusieve jurisdictie van de Nederlandse rechtbanken.

Door gebruik te maken van UitDeventer.nl gaat u akkoord met deze disclaimer. Als u het niet eens bent met enig aspect van deze disclaimer, wordt u geadviseerd de website niet te gebruiken. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via de verstrekte contactgegevens op de website.