Terugbetaling- & retourbeleid

We streven ernaar om uw tevredenheid met onze producten en diensten te waarborgen. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, bieden wij een generiek retourbeleid aan dat hieronder wordt beschreven:

1. Retourperiode

U kunt ongeopende producten retourneren binnen 30 dagen na de datum van aankoop.

2. Voorwaarden voor retournering

  • Het product moet ongeopend, ongebruikt en in originele staat verkeren.
  • Het product moet vergezeld zijn van alle bijbehorende accessoires, handleidingen en verpakkingen.
  • Zorg ervoor dat het product veilig is verpakt om schade tijdens het retourtransport te voorkomen.

3. Hoe u een retour kunt initiëren

Neem contact op met onze klantenservice om een retourverzoek in te dienen. U ontvangt instructies voor het retourneren van het product.

4. Terugbetaling

Zodra wij het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd op naleving van ons retourbeleid, zullen wij uw aankoopprijs terugbetalen via de oorspronkelijke betaalmethode.

5. Verzendkosten

Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor retournering voor uw rekening kunnen zijn, tenzij het product defect of beschadigd is bij ontvangst, in welk geval wij verantwoordelijk zijn voor de retourkosten.

6. Uitzonderingen

Sommige producten kunnen vanwege hygiënische redenen of andere beperkingen niet worden geretourneerd. Controleer de productinformatie en specificaties voor eventuele uitzonderingen.

7. Terugbetalingstermijn

We streven ernaar om uw terugbetaling binnen 14 dagen na ontvangst van het geretourneerde product te verwerken. Houd er rekening mee dat de verwerkingstijd kan variëren, afhankelijk van uw betaalmethode en financiële instelling.

Dit retourbeleid is van toepassing op alle producten die worden gekocht bij uitDeventer. We behouden ons het recht voor om dit beleid te wijzigen of bij te werken. Zorg ervoor dat u ons retourbeleid leest en begrijpt voordat u een aankoop doet.

Voor vragen of hulp met betrekking tot retourzendingen kunt u contact opnemen met onze klantenservice via info@uitdeventer.nl